Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda Activa't al Casal
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Cloenda Activa't al Casal

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 19-06-2017 08:14

D’aquesta manera conclou l’Activa’t al Casal 2016/2017, amb una participació d’unes 3000 dones al llarg de tot el curs.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit aquest divendres a l’acte de cloenda de les activitats del programa Activa’t al Casal, curs 2016/2017, organitzat pel Casal de la Dona- Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. Hi han participat una cinquantena de dones i les talleristes responsables dels diferents tallers que s’han realitzat durant el curs.

Durant l’acte s’han projectat fotografies protagonitzades per les dones usuàries a les diferents activitats que es programen i s’organitzen des del Casal de la Dona, com per exemple la sortida a Barcelona per visitar el Palau de la Música i el Museu del Tèxtil i del Disseny. Al mateix temps, les mateixes usuàries han organitzat un esmorzar conjunt amb tastets de les diferents especialitats – dolces o salades- que elles mateixes han cuinat i han volgut compartir.


D’aquesta manera conclou l’Activa’t al Casal 2016/2017, amb una participació d’unes 3000 dones al llarg de tot el curs, fins a la primera setmana d’octubre, en què es donarà pas a una nova edició del programa.

0004.jpg

 

CLOENDA 16 JUNY 001.JPG


facebook twitter
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet