Esteu aquí: Inici Notícies Reunió del Consell Municipal de les Dones
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Reunió del Consell Municipal de les Dones

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 25-10-2018 07:48

El nou curs de l’Activa’t al Casal i els actes amb motiu del Dia per a l’eradicació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre, han estat alguns dels temes tractats

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha presidit la reunió del Consell Municipal de les Dones. En la trobada s’ha tractat sobre el curs 2018-19 de l’Activa’t al Casal, que s’ha iniciat aquest mes amb un homenatge a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany, i s’ha fet especial esment als tallers itinerants que les entitats de dones ja poden sol·licitar per realitzar-los a la seu de la pròpia entitat, als diferents barris.

Les activitats itinerants són les següents:

- Projecte Anònimes de reconeixement de la trajectòria de dones lleidatanes que han contribuït al benestar de la ciutat.

- Espai salut

- Xerrades informatives sobre temes legals: drets de les persones consumidores, herències i successions, protecció de dades i imatge personal i altres que interessin, a concretar amb cada entitat sol·licitant.

En el decurs de la reunió, també s’ha informat sobre els actes que es preparen per commemorar el Dia Internacional per a l’eradicació de la Violència contra les Dones:

- Acte institucional, el dia 25 de novembre a les 12 h a la Plaça dels Fanalets

- VII Memorial Hortènsia Alonso, el dia 29 de novembre de 9,45 a 14 h amb el títol L’abordatge de les violències sexuals. La jornada està coorganitzada per la Universitat de Lleida, Creu Roja i la Paeria. Ja s’hi poden fer inscripcions.

El Consell Municipal de les Dones l’integren 45 entitats i sectorials de dones, és l’òrgan de participació de les entitats i organismes d’àmbit social, cultural, polític i econòmic per a la consulta, l’estudi i l’assessorament per a la plena incorporació de les dones a la vida ciutadana i per a l’assoliment de la igualtat de gènere.

 

Imatge_cat_41400.jpg


facebook twitter
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet