Esteu aquí: Inici Òrgans de Participació II Pla Municipal de Polítiques d'Igualtat de Gènere a Lleida. 2011-2014
Accions del document

II Pla Municipal de Polítiques d'Igualtat de Gènere a Lleida. 2011-2014

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 15-06-2016 13:24

Prorrogat fins al 2016

 
El II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida 2011-2014 es va aprovar per unanimitat el passat 25 de febrer en el Ple Municipal. És fruit de l’experiència de la implementació i avaluació del primer pla i de les aportacions fetes per les entitats, institucions i agents socials del municipi adherides al procés participatiu per a l’elaboració del segon pla, desenvolupat entre maig i novembre de 2010, així com de les aportacions de les persones que integren la Comissió Tècnica de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Lleida.
 
El pla es desenvoluparà seguint els principis rectors d’igualtat de gènere, igualtat d’oportunitats entre dones i homes, transversalitat de gènere, diversitat i participació. Està estructurat en 9 eixos estratègics, el primer dels quals és transversal:
  •  eix transversal de  gènere
  •  salut i benestar
  • educació i formació
  • treball i conciliació
  • violència masclista
  • participació i apoderament
  •  urbanisme, habitatge i medi ambient
  • esports
  • cultura i lleure
Cada un dels eixos té uns objectius generals i específics i preveu un conjunt d’actuacions concretes, 111 en total, que s’hauran d’anar implementant fins a finals de 2014.
 
Aquest II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida pretén ser una eina de treball dinàmica per configurar una política d’igualtat en l’àmbit local, que tingui en compte que les dones i els homes són diferents i viuen diversament la ciutat, la qual cosa requereix un canvi d’actituds i de valors socials que permetin avançar cap a una societat cada cop més igualitària. El document expressa el compromís de les persones responsables de la gestió municipal per fer realitat el principi d’igualtat de gènere entre les dones i els homes del municipi de Lleida.

 

II pla politiques.JPG     

diptic II pla politiques.jpg

Des de la Regidoria hem editat un fullet desplegable que resumeix els objectius i el contingut del II Pla Municipal de Polítiques dIgualtat de Gènere a Lleida 2011- 2014, amb la voluntat de difondrel a la ciutadania, teixit associatiu i empresarial, entitats i institucions de la ciutat.

PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet