Esteu aquí: Inici Notícies Exposició Feminista havies de ser
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Exposició Feminista havies de ser

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 12-04-2021 13:44 caducat

Exposició que tindrà lloc a Lleida del 7 d'abril al 16 de maig a Lleida al Mercat del Pla.

L’exposició Feminista havies de ser ens convida a reflexionar i a interrogar-nos sobre els efectes del masclisme sobre la vida de les dones. A partir d’elements visuals i plàstics que ens resulten molt propers, ens planteja fins a quin punt el masclisme està present en el nostre dia a dia i en el nostre entorn social, fent referència a qüestions que tenen a veure amb la salut, l’educació, la publicitat o les violències masclistes. I com no podia ser d’una altra manera ens dona un toc d’alerta sobre la importància del feminisme com a moviment de reivindicació i de defensa dels drets de les dones, com a resposta necessària per visualitzar els efectes nocius del masclisme i de lluita constant per erradicar-lo.

És una exposició per a tota mena de públics ja que els missatges i continguts ens són coneguts i propers.


L’exposició es podrà visitar de manera lliure de dimarts a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20h, diumenges i festius d’11 a 14h.


A partir del 8 d’abril i fins al dia 13 de maig, de dimarts a divendres d’11 a 14 h, s’hi podran fer visites guiades per a grups (amb reserva prèvia a nomonlleida@gmail.com / 684 39 39 35).

Per assistir a les activitats parale.les pode fer-ho a través de:

https://www.paeria.cat/entrades/web/feminismes/ca/index.asp

 

 Activitats.jpg

Element(s) vinculats

facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet