Esteu aquí: Inici Notícies Proposta d’aprovació del II Pla Intern d’Igualtat de Gènere de la Paeria
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Proposta d’aprovació del II Pla Intern d’Igualtat de Gènere de la Paeria

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 07-07-2022 12:46

El document és per al període 2022-2026 i implicarà organismes autònoms de l’Ajuntament de Lleida

La Comissió negociadora del II Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Lleida i dels seus organismes autònoms (2022-2026) ha aprovat el nou pla que incorpora la diagnosi realitzada i un pla d’actuació amb diverses accions concretes que s’haurien de desenvolupar en aquest període. En total són 24 accions que s’han estructurat en 8 àmbits d’intervenció: Condicions generals, Processos de selecció i contractació, Formació, Condicions de treball, Exercici dels drets de la vida personal, familiar i laboral, Infrarepresentació femenina, Protocol de prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe i Prevenció de la violència de gènere.

Les accions s’han definit a partir de les prioritats detectades, amb la identificació de la o les unitats responsables d’implementar-les, els indicadors per fer-ne el seguiment i la prioritat en l’execució. El pla d’actuació, que se sotmetrà a l’aprovació del proper Ple Municipal, s’ha de dur a terme en el període de vigència previst que és de 4 anys.

Aquesta actuació complementa el conjunt d’actuacions d’àmbit organitzatiu i ciutadà que s’impulsen des de l’àrea de Feminismes, i de manera transversal amb altres àrees de l’Ajuntament, per reforçar la globalitat del compromís municipal amb les polítiques d’igualtat de gènere.


Comissió Negociadora del II Pla Intern d’Igualtat de Gènere de la Paeria, aquest matí, al Casal de la Dona


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet