Esteu aquí: Inici Notícies XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 13-06-2018 12:16

El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits.

El premi el convoquen anualment l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i el Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida per animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica.

El premi reconeix les persones i la seva feina i promocionarà els treballs que en resultin guanyadors. El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida es regeix estrictament pels valors del periodisme.

El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida es concedeix als treballs periodístics que tracten sobre la promoció de les dones i la igualtat de gènere.

Hi poden optar tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digitals, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018. Quedaran exclosos tots els treballs periodístics que, tot i haver-se tornat a publicar o a emetre, hagin estat elaborats en dates anteriors a la de l'any de la convocatòria.

Clikeu damunt de la imatge per accedir al tràmit

Banner XII Mila.jpg


facebook twitter
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet