Esteu aquí: Inici Notícies Les dones de Lleida celebren el seu Aplec als Camps Elisis
Regidoria de Polítiques d'Igualtat
Accions del document

Les dones de Lleida celebren el seu Aplec als Camps Elisis

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 07-06-2018 10:28

La trobada, que serveix com a cloenda de les activitats del Casal de la Dona, ha reunit unes 200 persones de 22 entitats, associacions i vocalies de dones de la ciutat i ha estat dedicada a promoure hàbits saludables

Dues-centes dones de 22 entitats, associacions i vocalies de dones de Lleida participen avui en l’Aplec de les Dones 2018, que organitza cada any des del 1994 el Casal de la Dona i el Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.

La celebració ha estat presidida per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha participat, com fa cada any, en el dinar de germanor, acompanyat de la regidora de polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, i del tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa. El paer en cap ha donat la benvinguda a les assistens en la trobada i els hi ha agraït el seu esperit participatiu en les diferents activitats programades al llarg del curs, que contribueix a fer ciutat.

Enguany la temàtica de la trobada ha estat “L’Espai Dones i Salut” i s’han organitzat diversos tallers destinats a promoure l’adquisició d’hàbits saludables i estratègies per a la millora de la salut física i emocional de les dones. Al llarg de la jornada s’oferirà també àmplia informació a les assistents sobre els recursos i serveis de les entitats de salut que hi ha la ciutat.

L’objectiu d’aquesta trobada, que serveix com a cloenda de les activitats que organitza el Casal de la Dona, és enfortir el teixit associatiu femení i fomentar accions de promoció de la salut per la millora del benestar de les dones. Es programa al voltant de la data del 28 de maig, que és el Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, una data fixada l’any 1987 per la mobilització i la reividicació.

Al dinar de germanor també ha assistit la coordinadora de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló, i les regidores Carme Culleré, Ángeles Ribes i Dolors López.

 

Imatge_cat_40232.jpg

©Hermínia Sirvent 

 


facebook twitter
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet