Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Activitats, tallers, cursos... Aplec de les dones 2013
Accions del document

Aplec de les dones 2013

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 23-01-2023 15:25
Les entitats, associacions i vocalies de dones celebren aquest dimarts al Pavelló 4 de la Fira de Lleida- Camps Elisis el tradicional Aplec de les Dones, organitzat des del Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.
 
L’Aplec de les Dones, que es realitza des de l’any 1994, és l’esdeveniment anual que, a més a més d’enfortir l’associacionisme femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, té una clara voluntat de promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones, ja que s’emmarca en la commemoració anual del 28 de maig, Dia Mundial d’acció per a la salut de les dones.
 
Mostra d’això són l’Espai Dones i Salut, que al llarg de la jornada ofereix àmplia informació sobre els recursos i serveis de les entitats de salut que hi ha al municipi de Lleida, i també els diferents circuits de tallers participatius dissenyats amb l’objectiu de promoure l’exercici físic, l’adquisició d’hàbits saludables i estratègies per a la millora del benestar personal de les dones.En aquest sentit, l’activitat física, l’alimentació saludable, les estones de lleure per al creixement personal, la bona companyia i la col·laboració mútua són vehicles de transmissió de salut.
 
El tres circuits dissenyats són:
v     Salut i Esport, que combina tallers de tai-txí, pilates, aeròbic i automassatge conduïts per tècniques de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida.
v     Salut i Lleure, que ofereix jocs de taula i de carrer i tècniques de ball, amb la col·laboració de voluntàries les mateixes entitats de dones.
v     Salut i Fortalesa, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, que imparteix tallers d’autoprotecció i autodefensa.
 

Després dels tallers està previst un dinar de germanor i ball. L’Aplec de les Dones compta també amb la col·laboració de voluntàries de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que al llarg de la jornada oferiran informació sobre les seves activitats i serveis al municipi de Lleida, i amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

RECULL FOTOGRÀFIC DE LA JORNADA


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet